obra grande cole naim copy

Escola, carrer, família (una obra col·lectiva) //2015/ ceras y tinta sobre papel/ 124×700 cm

Escola, carrer, família (una obra col·lectiva)
Les famílies de 3r de primària de l’escola Bosc de Montjuïc ens hem adherit a la xarxa d’escoles insubmises. 824 famílies de tota Catalunya hem fet objecció de consciència sense portar els nostres fills a fer els exàmens oficials. Paral·lelament durant 3 dies hem fet activitats fora del centre educatiu. Aquest vídeo documenta l’activitat de tancament, una obra col·lectiva a la plaça del Sortidor, Poble Sec de Barcelona.
Han participat: Telma, Júlia C, Otto, Pau, Pol, Naïm, Joan, Robert, Iker, Indar, Gabriel, Nefeli, Isaac, Joana, Margot, Sarah, Lucía, Nora, Julian, Darío, Eirik, Laia, Júlia R, Petra, Skaily i els Seves familias.

Agraïments a Carolina Gutierrez, a les mares gestores i a la xarxa d’escoles insubmises.
Camara: Yamila Chein Asaro i Daniel Ampuero. Musica: Cinema Dub Monk. Edició Nicolás Rico / babanegra 2015